A GYÓGYIKASZER alapja a megközelítőleg 3000 féle növényi rügykivonat és ásványi anyag sejtmintázatát és energetikai lenyomatát tartalmazó készítmény család. A specifikus, adott szervekre ható rügykivonatok a 15 hatáskör szerint nagyobb, hangsúlyosabban koncentrációban jelennek meg.

Dr. Texe Gábor orvos, gyógynövényszakértő, nemzetközileg elismert kutatószakember által létrehozott nano struktúrájú anyag különleges összetett tulajdonságokkal és szerkezettel bír. Egy sejtregeneráló, a szervek sejtmintázatának és információs hálózatának helyreállítását segítő SZER.

Az emberi test egy parányi sejtből alakul ki, intelligens, és emlékszik, s ott és csak azt használja fel a felkínált lehetőségek tárából, ami abban a pillanatban szükséges a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításához, annak felgyorsításához.

Nagyon kis méretének (10-9) és speciális molekulaszerkezetének köszönhetően képes áthatolni a sejtfalon, és ott nagyon gyorsan fejti ki hatását. Rengeteg időt takarít meg azáltal, hogy nem kell átküzdenie magát a tápcsatornán és a véráramon. A testben lévő sejtek töltéstöbbleteit illetve hiányait használja hajtómotorként. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket (vese, máj) szintetikus anyagokkal, és pontosan oda kerül, ahol szükség van rá.

Olyan alkotórészeket tud magával vinni, amelyeket a szervezet azonnal hasznosít különböző gyógyító mechanizmusai során. Különleges napstruktúrás szerkezetének köszönhetően a sejtek számára közvetlenül felhasználható és rendkívüli a felszívódási képessége. Karra cseppentve, fújva 30 másodperc alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül a gerincvelőbe. (A testet bevonó bőrfelület alatt 0.5-1 mm-rel húzódik a szervezet információs hálója, amely létfontosságú feladatokat lát el a teljes test sejtkommunikációjának keretein belül.) Lipodiverz prekontakt fázisú nano struktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.

A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

A laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor igen hatékony gyulladás gátló is.

Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyul az egyébként igen makacs MRSA (Methycillin-rezisztensStaphylococcusaureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések legnagyobb részét okozza.

Hihetetlenül gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé, mivel a hatóanyag kiválasztását a szervezet maga végzi el.

Hatást gyakorol nem csak a fizikai, hanem a mentális és spirituális síkokra is.

Minden betegség pszichoszomatikus eredetű és csak idő kérdése, milyen gyorsan alakul át a lelki trauma fizikai betegséggé. A fizikai test mindig tökéletesen egészséges, a betegség csak egy jelzés, hogy az egyénnek változtatnia kell valamit az életén. Minden betegségnek megvan a maga üzenete, melynek megfejtésében az is segítség, ha az ember felteszi a kérdést: miben akadályoz engem ez a betegség? Amint sikerül felismerni az üzenetet, a betegség is enyhül és/vagy megszűnik.

A GYÓGYIKASZER rendkívül hatékony módon tudja segíteni a testünk szerveinek eredeti, megszületéskori állapotunknak megfelelő sejtmintázatának visszarendeződését. Az eredeti sejtmintázat visszaállítása a sejtinformációs rendszer visszaállítását is magával hozza.

Alkalmazási területenként az alábbi GYÓGYIKASZER típusok léteznek:

Általános test harmonizáló, Női test harmonizáló, Férfi test harmonizáló, Csontvázrendszer harmonizáló, Légzőrendszer harmonizáló, Szív és érrendszer harmonizáló, Emésztőrendszer harmonizáló, Vese és húgyúti rendszer harmonizáló, Idegrendszer harmonizáló, Emésztő rendszer harmonizáló, Belső elválasztási mirigyrendszer (Endokrin) harmonizáló, Bőrgyógyászati harmonizáló, Érzékszervi harmonizáló, Szájüreg és fogrendszer harmonizáló, Immunrendszer harmonizálóSejtburjánzásra és daganatos megbetegedésre ható, Diabétesz harmonizáló.

A GYÓGYIKASZER:

• Tökéletesíti a sejtmásolódást; a sejtek gyors regenerálódása elindítja a létfontosságú sejtlégzést.
• Fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, vírus-, baktérium és gombaölő, méregtelenítő.
• A sebek, égések fele-idő alatt regenerálódnak. Folyékony C-vitaminnal ez a hatás még fokozható!

A fájdalmas helyre vagy az érintett szervnél bőrfelületre kell csepegtetni vagy fújni.

Mellékhatása nincs, doppingszert nem tartalmaz. Amit nem használ fel a test 72 óra alatt, az kiürül.

A GYÓGYIKASZER méregtelenítő képessége erős, ezért külön hangsúlyt kell fektetni a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztására, hogy a méreg anyagokat a szervezet a legrövidebb idő alatt eltudja távolítani a keringési rendszerből.

Hűvös fénymentes helyen tárolandó.