GyógyikaSZER bekerülési költséghozzájárulás | GyógyikaSZER

Egy 100 ml tartalmú GYÓGYIKASZER bekerülési értéke 10.777 Ft, típustól függetlenül.
(telephelyen történő átvétel esetén)

Hogy ez sok, avagy kevés???

Mindenki döntse el maga, de az alábbiakat mindenképpen célszerű figyelembe venni.

Nem mindegy, hogy az a sokféle növényi alapanyag milyen évszakban, milyen hold állásnál, milyen napszakban, milyen tengerszint feletti magasságban, és milyen helyről van betakarítva. Ezt követően nem mindegy, hogy az alapanyagok, hogyan vannak szállítva, tárolva, kezelve, hogy milyen eljárásokkal történik a hatóanyaguk kivonása. Továbbá az sem mindegy, hogy a kivont hatóanyagok milyen sorrendiségben, milyen arányban, milyen módon vannak elegyítve, mert ugyanazon anyagok tartalma más sorrendben, arányban, vagy módon elegyítve semlegesíthetik, avagy szinergikusan növelhetik is a hatást, s más és más hatást gyakorolnak az emberi szervezetre.

Nagyon tiszteletre méltó tudás, több száz embernek a jól szervezett, összetett és felelősségteljes munkája szükséges ahhoz, hogy egy GYÓGYIKASZER a megfelelő helyre eljuttatva segíthesse állapotunk javulását, rendeződését.

Bánjunk vele felelősséggel!

Azok a nagyon nagy számban lévő érintettek, akik valóban akarták állapotuk javulását, s ezért hajlandóak voltak tenni is, sok esetben a több éves fájdalmaiktól, reményvesztettségeikből való megszabadulásukat köszönhették a GYÓGYIKASZERnek. Egyikük sem jelezte, hogy aránytalannak, vagy magasnak találta az előállításának és eljuttatásának elismerésére megállapított értéket.

Természetesen vannak más eszközök és módszerek is melyek hatékonyak, a GYÓGYIKASZER használata csak egy lehetőség a sok közül. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg és alkalmazza sikerrel testének, lelkének és szellemének a legmegfelelőbb és leghatékonyabb eszközt és módszert állapotának rendezéséhez.

Ezen felelősségteljes döntéshez és egészségük megőrzéséhez, vagy helyreállításához kívánok
minden embertársunknak kellően tiszta tudatot, elegendő bölcsességet és erőt a

GYÓGYIKASZER közössége nevében.