A GyógyikaSZER bölcsője | GyógyikaSZER

a GYÓGYIKASZER bölcsője

A GYÓGYIKASZER lényegében egy hosszú történetsorozat eredménye, ami nem a véletlen folytán, mint  “Flemingnek a peniclin feltalálása”, hanem a kitartó kutató munka, a technika és a hatékony információs rendszer által vált lehetővé, hogy az alternatív gyógyászat különböző alkotórészeit úgy lehessen összeállítani, mint egy kirakós játék elemeit, és ennek az eredményeként született meg a

GYÓGYIKASZER készítménycsalád

A fejlesztők 1990-ben, a rügykivonatok termékcsaládjával világelsők voltak. Az elkészített termékek több, mint 500 variánsban készültek el.

A kutatócsoport munkájában részt vettek:

dr. Texe Katalin - bakteriológus és homeopátiás szakértő, orvostudományok doktora, az élelmiszerkutató intézet kutatója.

dr. Tuluca Elisaveta - a biokémia doktora, több mint száz bejegyzett találmány alkotója.

dr. Rodica Dimortache - állatorvos, az állategészség laboratórium főorvosnője.

dr. Mădălina Pop - kutatóbiológus, a bőrkutató intézet fejlesztő biokémikusa.

dr. Texe Gábor - orvos, állatorvos, gyógynövény szakértő és gyógyító, a gyógynövény kivonatokat, a rügykivonatokat és a gyógyító élelmiszereket gyártó üzem alapítója.

A kutatási eredmények, a rügykivonatokat hatékonyság szempontjából magasabb helyre helyezik, mint magát az általános növényi kivonatott, melyeknek rügyeiről beszélünk. Ennek oka, hogy a rügyekben fordul elő a legnagyobb mennyiségben az élet mintáját továbbörökítő növényi őssejt.

A GYÓGYIKASZER ezeknek az őssejteknek az információs hálóba való bejuttatásával hatékonyan segíthető az emberi szervrendszerek eredeti sejtmintázatának és információs hálózatának helyreállítása, rendeződése.

Minden GYÓGYIKASZER dobozban eljuttatásra kerül egy felhasználói tájékoztatás és egy alaposabb leírás az összetevőkről, hatásukról és javallatokról.