A GyógyikaSZER hatása és működése | GyógyikaSZER

a GYÓGYIKASZER hatása

 A GYÓGYIKASZER lényege, hogy a szerveknek megfelelő mintázatú rügykivonatok és anyagok tartalmát az érintett szervekhez károsodás nélkül eljuttatva és bejuttatva lehetővé válik, hogy a szervezet, vagy az adott szerv a sejtemlékezés által kiválasztva a neki legmegfelelőbb hatóanyagokat, azokat beépítve, az eredeti típus sejtek szaporodását segítse, mely által az eredeti sejtmintázat és a sejtinformációs rendszer helyreállítása nagymértékben segíthető.

Mivel ezen esetben nem a torzult, mutálódott és téves programmal működő sejtek kapnak támogatást a szaporodás folyamatában, a szerv működése visszaáll eredeti állapotába.

A GYÓGYIKASZER a fizikai testre megnyilvánuló hatása mellett a mentális és spirituális síkokra is hatást gyakorol.

Többszörösen kihangsúlyozzuk és most is nyomatékkal felhívjuk mindenki figyelmét rá, hogy az okok őszinte megvizsgálása, a tünetek általi tanítás felismerése, és az ok vagy okok megszüntetése nélkül, nem lehet teljes gyógyulást várni semmilyen gyógymódtól és eszköztől!!!

Egyszerű példával szemléltetve olyan ez mint amikor, egy a minket jelképező edényt egy csöpögő, csurgó csap alá teszünk. Időnként kiüríthetjük, és ez átmeneti enyhülést, könnyebbséget hozhat létünkben, de ha nem szüntetjük meg a forrását azoknak az erőknek melyek egészségünket, harmóniánkat megbontják, vagy nem helyezzük át edényünket, hogy ezen erők ne tudjanak hatni ránk, az visszatérően mindig meg fog telni.

A GYÓGYIKASZER típusok az elnevezésükben jelölt, az adott szervrendszerekre kiemelt hatóanyag tartalmuk arányaiban térnek el.