A gyógyikaszer története | GyógyikaSZER

A GYÓGYIKASZER története

Egy idős Székely orvosnak, aki egyben gyógynövény szakértő és gyógyító is, valamint segítőinek köszönhető, hogy a GYÓGYIKASZER eljuthat ma azokhoz, akik úgy érzik, gondolják, hogy egészségük helyre állításának hatékony segítőeszköze lehet. Ez a Gyógyító több évtizede nyújt segítséget azon embertársainknak, akik a sok kipróbált módszer és eszköz ellenére sem találták meg egészségi állapotuk helyre állításának hatékony módját.

Egy „ véletlen történés” alkalmával felismerte, hogy bizonyos növények rügyeiben, az életet tovább örökítő őssejtek mintázata megegyező az emberi test egyes szerveinek sejtmintázatával. Ezen felismerést követően tudatosan kezdte el többedmagával kutatni, vizsgálni, hogy melyik növények rügyeinek sejtmintázata az emberi test melyik szervrendszereinek sejtmintázatával egyezik meg.

A vizsgálatok során megközelítőleg 3000 féle növényt és anyagot vizsgáltak és azonosítottak be, melyek megfelelő módon az érintett szervek sejtjeihez juttatva, hatékony módon tudják segíteni az eredeti sejtmintázat és sejtinformációs rendszer helyre állítását.

A GYÓGYIKASZER készítmények használata azon módszerek és eszközök közé tartozik, amelyek a fájdalom csillapító hatás mellett, nem a tünetek elnyomásával, nem érezhetővé tételével érik el állapotjavító hatásaikat.