cikk Regélő c. folyóiratban


2016. V. évfolyam 2. számban megjelent cikk kivonata:

A GYÓGYIKASZER, 3000 féle növényi rügykivonat és ásványi anyag energetikai és sejt mintázatát tartalmazó készítmény család.

Az Erdélyi orvos, gyógynövényszakértő, nemzetközileg elismert kutatószakember által létrehozott nanostruktúrájú anyag különleges összetett tulajdonságokkal és szerkezettel bír. Egy sejtregeneráló, a szervek sejtmintázatának és információs hálózatának helyreállítását segítő Szer.

Az emberi test egy parányi sejtből alakul ki, intelligens, és emlékszik, s ott és csak azt használja fel a felkínált lehetőségek tárából, ami abban a pillanatban szükséges a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításához, annak felgyorsításához.

Nagyon kis méretének (10-9) és speciális molekulaszerkezetének köszönhetően képes áthatolni a sejtfalon és ott nagyon gyorsan fejti ki hatását. Rengeteg időt takarít meg azáltal, hogy nem kell átküzdenie magát a tápcsatornán és a véráramon. A testben lévő sejtek töltéstöbbleteit illetve hiányait használja hajtómotorként. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket (vese, máj) szintetikus anyagokkal,és pontosan oda kerül, ahol szükség van rá.

Olyan alkotórészeket tud magával vinni, amelyeket a szervezet azonnal hasznosít különböző gyógyító mechanizmusai során. Különleges napstruktúrás szerkezetének köszönhetően a sejtek számára közvetlenül felhasználható és rendkívüli a felszívódási képessége. Karra cseppentve 30 másodperc alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül a gerincvelőbe.(A testet bevonó bőrfelület alatt 0.5-1 mm-rel húzódik a szervezet információs hálója, amely létfontosságú feladatokat lát el a teljes test sejtkommunikációjának keretein belül.)

Lipodiverz prekontakt fázisú nano struktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli – a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.

A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

A laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor igen hatékony gyulladás gátló is.

Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyul az egyébként igen makacs MRSA (Methycillin-rezisztensStaphylococcusaureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések legnagyobb részét okozza.

Hihetetlenül gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé, mivel a hatóanyag kiválasztását a szervezet maga végzi el. Hatást gyakorol nem csak a fizikai, hanem a mentális és spirituális síkokra is.

Minden betegség pszichoszomatikus eredetű és csak időkérdése, milyen gyorsan alakul át a lelki trauma fizikai betegséggé. A fizikai test mindig tökéletesen egészséges, a betegség csak egy jelzés, hogy az egyénnek változtatnia kell valamit az életén. Minden betegségnek megvan a maga üzenete, melynek megfejtésében az is segítség, ha az ember felteszi a kérdést: miben akadályoz engem ez a betegség? Amint sikerül felismerni az üzenetet, a betegség is enyhül és/vagy megszűnik.

  • Fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, vírus-, baktérium- és gombaölő, méregtelenítő.
  • Tökéletesíti a sejtmásolódást; a sejtek gyors regenerálódása elindítja a létfontosságú sejtlégzést.
  • A sebek, égések fele-idő alatt regenerálódnak. Folyékony C-vitaminnal ez a hatás még fokozható!

Első körben a fájdalmas helyre kell csepegtetni.

Mellékhatása nincs, doppingszert nem tartalmaz.

Amit nem használ fel a test 72 óra alatt, az kiürül.

Nem vált ki ellenhatást más gyógyszerekkel, élelmiszerekkel, gyógymódokkal.

A GYÓGYIKASZER , a Magyar Szent Korona Terméke, általános kereskedelmi forgalomban nem kapható.

A GYÓGYIKASZER érintettekhez való eljuttatása a Magyar Nép Gyógyítók közössége által lehetséges, érdeklődni az ugygazda@gyogyikaszer.hu és a 0036-20-33-11-777-es telefonon lehet.