A Magyar Nép Gyógyító Mozgalom célja, hogy tagjai hatékonyan hozzájáruljanak egy igazságos, szeretet alapú, tudatosan jóléti életforma megteremtéséhez a Kárpát Hazában a Magyar Szent Korona működési rendje alatt.

A Magyar Nép Gyógyító Mozgalomban való részvétel nem iskolai, vagy egyéb szakirányú végzettséghez kötött, bárki tagja lehet, aki a lenti értékrend képviseletét magára nézve felvállalja.

Fogadom, hogy gondolataimmal, szavaimmal és cselekedeteimmel, értékrendemmel és életvitelemmel embertársaimnak példát mutatok és hatékonyan hozzájárulok a mozgalom céljainak eléréséhez. A mozgalomhoz hű maradok, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a mozgalom ismertsége terjedjen és a mozgalmat minden ártó szándék ellen megvédem. Minden erőmmel azon tevékenykedem, hogy a Magyar Nép szellemi, lelki, testi egészsége és az élettel való harmonikus kapcsolata mielőbb rendeződjön a fentiek szellemében.

Áldás legyen rajtunk és tevékenységünkön, hogy céljaink Magyarországon mielőbb megvalósuljanak.

Alulírott kijelentem, hogy adataim a valóságnak megfelelnek és képességeim, cselekvőképes tiszta tudatom teljes birtokában, szabad akaratomból, önként csatlakozom a Magyar Nép Gyógyító Mozgalomhoz.

Regisztráció
*Kötelezően kitöltendő mező

AZ INFORMÁCIÓS ÖNRENDELKEZÉSI JOGRÓL ÉS AZ INFORMÁCIÓSZABADSÁGRÓL SZÓLÓ 2011. ÉVI CXII. TÖRVÉNY 5.§ (1) BEKEZDÉSE A, PONTJÁNAK MEGFELELŐEN KIJELENTEM, HOGY JELEN CSATLAKOZÁSI NYILATKOZATBAN SZEREPLŐ SZEMÉLYES ADATAIM A MAGYAR NÉP GYÓGYÍTÓ MOZGALOM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁBAN FOGLALTAKNAK MEGFELELŐ NYILVÁNTARTÁSÁHOZ ÉS KEZELÉSÉHEZ HOZZÁJÁRULOK.