Bodonyi Táltosdobos Találkozó

„Dobolj ott, hol Bodony tette, Árpád fejedelem tanító mestere.”

Dobolj felelősséggel és tudóként, s érezd meg milyen az, amikor a visszhang többszörösen veri vissza rezgéseidet, avagy milyen az, amikor az ereje teljében élő több mint ötszáz éves fa alatt teremtesz.

Ezen a különleges helyen és időben megtartott Bodonyi táltosdobosok találkozójának célja, hogy segítsen együttesen felismerni a táltosdobok, mint hatékony rendező és teremtő eszközök erejét. 

A Táltosdobot megfelelő képességek felelős alkalmazás mellett, a szellemi törvények rendszere szerint megnyilvánuló erőket tudatosan irányítva, gyógyításra és teremtésre alkalmazhatjuk, Nemzet és egyén szintjén is. 

A dobolások és éneklések közben beszélgetések formájában együttesen vizsgáljuk meg, milyen egy felelős táltosdob használó szemlélete és alkalmazási módja, melyek által a táltosdob, mint hatékony gyógyító és teremtő eszköz, mint segítő táltos paripa, társként a rendet, a rendeződést, és a teremtést erősíti, s nem csak zajkeltő eszközként nyilvánul meg.

Megismerkedhetünk a táltosdob képességeivel, felismerésekben lehet részünk melyek segítenek a táltosdob tudatos és hatékony használatában, s nem utolsósorban egy feledhetetlen hétvégét eltöltve különleges megtapasztalásokkal gazdagodva térhetünk vissza élet és szakterületeinkre, ahol is leszületésünk előtt vállalt szolgálatainkat nagyobb hatékonysággal tudjuk végezni.

A Táltosdobos találkozó tervezett rendje a következő:

2017. július 28. péntek déli óráktól lehetséges az érkezés, sátorverés, szálláshely foglalás.

Figyelem, foglalt hely nincs, érkezési sorrendben lehet a helyeket igénybe venni.

19 – 22 óra között rövid üdvözlés és közös dobolás. Beszélgetések a dobokról, dobolásokról, a dob által keltett rezgések rendszeréről, összefüggéseiről, a világokra megnyilvánuló hatásairól.

Július 29. szombat reggeli napköszöntő 5 óra 20 perckor a dombtetőn a panorámánál. Utána reggeli és felkészülés a napra. 9 órakor kényelmes ütemben zarándoklás a Tóhoz, rövid dobolás.

Bodonyi Táltosdobos Találkozó

Dobolás egy különleges völgyben, ahol többszörösen visszhangozva árad a rezgés. Dobolás a több mint 500 éves Rákóczi fánál, mely még mindig életerőtől duzzadva teszi dolgát. Batyus ebéd a réten a több száz éves fák alatt, majd rövid megpihenés után szálláshelyünkre indulunk. 

17 órakor Izzasztó kunyhós szertartás, este közös dobolás és 21 órakor Magyar Teremtő Szer.

Július 30. vasárnap 5 óra 20 perc Napköszöntő a dombtetőn a panorámánál. Délelőtt dobolás és éneklés, saját és közös dalok bemutatása, tanulása.

 Ebéd elfogyasztása, mely térítéses 333 Ft/ adag.

 Délután indulás haza, a tábor helyét 18 óráig át kell adnunk, mert Baranta tábor kezdődik.

KÖLTSÉG:

999 FT/FŐ

A helyszínen érkezéskor személyesen fizetendő, a vasárnapi ebédet nem tartalmazza. Részvétel előzetes jelentkezést követően lehetséges a résztvevők pontos létszámának és névsorának megadásával, és az érkezési és távozási időpontnak megjelölésével.

Tartalmazza a pénteki és szombati szállások árát, és minden résztvevő vendégünk egy pohár Bodonyi Áldó ürmös borra, mely egyedi eljárás útján készül és 9 fajta gyógynövény eszenciáját és különleges ízvilágát tartalmazza.

Az élelmezést mindenki maga oldja meg batyus rendszerben, a vasárnapi ebédre kívánságra készülhet egy-egy tál étel bográcsban, ennek adagonként 333 Ft a térítési díja.

Egyedi és megismételhetetlen megtapasztalásokkal gazdagodhatnak a résztvevők.

HELYSZÍN:

Bodony, a Mátra északi lábánál, dombok között megbúvó, 800 lelkes kis falu. Csend, nyugalom és egy olyan különleges hangulat, mintha visszamennénk az időben. 

Időpont:

2017. július 28. – 2017. július 30.

SZERVEZŐ:

Bódi Tibor Subás
+36 20 33-11-777
ugygazda@gyogyikaszer.hu

Megosztás:


ONLINE JELENTKEZÉS: