Bodonyi Táltosdobos Találkozó

„Dobolj ott, hol Bodony tette, Árpád fejedelem tanító mestere.”

Dobolj felelősséggel és tudóként, s érezd meg milyen az, amikor a visszhang többszörösen veri vissza rezgéseidet, avagy milyen az, amikor az ereje teljében élő több mint ötszáz éves fa alatt teremtesz.

Ezen a különleges helyen és időben megtartott Bodonyi táltosdobosok találkozójának célja, hogy segítsen együttesen felismerni a táltosdobok, mint hatékony rendező és teremtő eszközök erejét.

A Táltosdobot megfelelő képességek felelős alkalmazás mellett, a szellemi törvények rendszere szerint megnyilvánuló erőket tudatosan irányítva, gyógyításra és teremtésre alkalmazhatjuk, Nemzet és egyén szintjén is.

A dobolások és éneklések közben beszélgetések formájában együttesen vizsgáljuk meg, milyen egy felelős táltosdob használó szemlélete és alkalmazási módja, melyek által a táltosdob, mint hatékony gyógyító és teremtő eszköz, mint segítő táltos paripa, társként a rendet, a rendeződést, és a teremtést erősíti, s nem csak zajkeltő eszközként nyilvánul meg.

Megismerkedhetünk a táltosdob képességeivel, felismerésekben lehet részünk melyek segítenek a táltosdob tudatos és hatékony használatában, s nem utolsósorban egy feledhetetlen hétvégét eltöltve különleges megtapasztalásokkal gazdagodva térhetünk vissza élet és szakterületeinkre, ahol is leszületésünk előtt vállalt szolgálatainkat nagyobb hatékonysággal tudjuk végezni.

A Táltosdobos találkozó tervezett rendje a következő:

2017. július 28. péntek déli óráktól lehetséges az érkezés, sátorverés, szálláshely foglalás.

Figyelem, foglalt hely nincs, érkezési sorrendben lehet a helyeket igénybe venni.

19 – 22 óra között rövid üdvözlés és közös dobolás. Beszélgetések a dobokról, dobolásokról, a dob által keltett rezgések rendszeréről, összefüggéseiről, a világokra megnyilvánuló hatásairól.

Július 29. szombat reggeli napköszöntő 5 óra 20 perckor a dombtetőn a panorámánál. Utána reggeli és felkészülés a napra. 9 órakor kényelmes ütemben zarándoklás a Tóhoz, rövid dobolás.

Bodonyi Táltosdobos Találkozó

Dobolás egy különleges völgyben, ahol többszörösen visszhangozva árad a rezgés. Dobolás a több mint 500 éves Rákóczi fánál, mely még mindig életerőtől duzzadva teszi dolgát. Batyus ebéd a réten a több száz éves fák alatt, majd rövid megpihenés után szálláshelyünkre indulunk.

17 órakor Izzasztó kunyhós szertartás, este közös dobolás és 21 órakor Magyar Teremtő Szer.

Július 30. vasárnap5 óra 20 perc Napköszöntő a dombtetőn a panorámánál. Délelőtt dobolás és éneklés, saját és közös dalok bemutatása, tanulása.

Ebéd elfogyasztása, mely térítéses 333 Ft/ adag.

Délután indulás haza, a tábor helyét 18 óráig át kell adnunk, mert Baranta tábor kezdődik.

KÖLTSÉG:

999 FT/FŐ

A helyszínen érkezéskor személyesen fizetendő, a vasárnapi ebédet nem tartalmazza. Részvétel előzetes jelentkezést követően lehetséges a résztvevők pontos létszámának és névsorának megadásával, és az érkezési és távozási időpontnak megjelölésével.

Tartalmazza a pénteki és szombati szállások árát, és minden résztvevő vendégünk egy pohár Bodonyi Áldó ürmös borra, mely egyedi eljárás útján készül és 9 fajta gyógynövény eszenciáját és különleges ízvilágát tartalmazza.

Az élelmezést mindenki maga oldja meg batyus rendszerben, a vasárnapi ebédre kívánságra készülhet egy-egy tál étel bográcsban, ennek adagonként 333 Ft a térítési díja.

Egyedi és megismételhetetlen megtapasztalásokkal gazdagodhatnak a résztvevők.

HELYSZÍN:

Bodony, a Mátra északi lábánál, dombok között megbúvó, 800 lelkes kis falu. Csend, nyugalom és egy olyan különleges hangulat, mintha visszamennénk az időben.

Időpont:

2017. július 28. – 2017. július 30.

SZERVEZŐ:

Bódi Tibor Subás
+36 20 33-11-777
ugygazda@gyogyikaszer.hu

Megosztás:


ONLINE JELENTKEZÉS: