GyógyikaSZER Gyakran Ismételt Kérdések | GyógyikaSZER

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a GYÓGYIKASZER?

A GYÓGYIKASZER egy rügykivonat koncentrátum, melynek típusai közel 3000 féle növény és ásványi anyag hatóanyag tartalmából összeállított SZER, mely hatékonyan képes segíteni az emberi szervrendszerekben az eredeti sejtmintázattal és sejtinformációs rendszerrel rendelkező sejtek szaporodását, eredeti állapotba való rendeződését és működését.

Milyen anyagokat tartalmaz a GYÓGYIKASZER?

A GYÓGYIKASZER készítmények csak természetes hatóanyag elemeket tartalmaznak. Növények rügykivonatainak, ásványi anyagok elemeinek, és a vivő anyagoknak a keverékeit tartalmazza. Azon anyagok melyeket a szerveink nem építenek be, 72 órán belül kiürülnek a szervezetünkből.

Hogyan hat az emberi szervezetre a GYÓGYIKASZER?

A GYÓGYIKASZER lényege, hogy a szerveknek megfelelő mintázatú rügykivonatok és anyagok tartalmát az érintett szervekhez károsodás nélkül, a bőrön át eljuttatva, lehetővé válik, hogy a szervezet, vagy az adott szerv, a sejtemlékezés által kiválasztva a neki legmegfelelőbb hatóanyagokat, azokat beépítve, az eredeti típussejtek szaporodását segítse. Ez által az adott szerv eredeti sejtmintázata és a sejtinformációs rendszere, és a szerv eredeti működése is helyreállítható.

A GYÓGYIKASZER készítmények használata azon módszerek és eszközök közé tartozik, amelyek a fájdalom csillapító hatás mellett, nem csak a tünetek elnyomásával, és nem érezhetővé tételével érik el időleges állapotjavító hatásaikat.

Hogyan kell használni a GYÓGYIKASZER-t?

A tünettel érintett szerv, vagy szerveink, megtisztított külső bőrfelületére permetezzük a GYÓGYIKASZERt a rendszer táblázatban megjelölt módon és adagolással. Fontos, hogy a tisztításhoz olyan anyagokat használjunk amely nem tartalmaz egészségünkre káros vegyi anyagokat!

Milyen típusai vannak a GYÓGYIKASZER-nek?

A GYÓGYIKASZER típusok a "típusok" menüben és a letölthető "Rendszer táblázatban" tekinthetőek meg.

Hol tájékozódhatom a GYÓGYIKASZERrel kapcsolatosan?

Ajánljuk szíves figyelmébe az oldalunkon "a GYÓGYIKASZER" menüpont alatti tartalmat, illetve a "Kapcsolat" menüpont alatt található azon munkatársaink elérhetősége, akik az adott területekkel kapcsolatosan felmerült kérdéseire választ tudnak adni.

Hol tudok rendelni GYÓGYIKASZER-t?

Amennyiben rendelkezel Magyar Nemzeti Kártyával,  vagy csatlakoztál a Magyar Nép Gyógyító Mozgalomhoz, akkor ezen a weboldalon keresztül leadhatod a rendelésed,  vagy azon Magyar Nép Gyógyítóknál tudsz rendelni, akiknek érvényes együttműködési megállapodása van a Nimród Völgye Mezőgazdasági és Szolgáltató Szociális Szövetkezettel.

A GYÓGYIKASZER miért nem kapható a boltokban, gyógyszertárakban?

A GYÓGYIKASZER, Magyar Szent Korona Termék.

Kereskedelmi forgalomban nem kapható, de mindenki számára hozzáférhető, rendelhető, aki a Magyar Nép Gyógyító Mozgalomhoz csatlakozik. A csatlakozás végzettségtől függetlenül mindenki számára lehetséges, egy egyszeri csatlakozási nyilatkozat kitöltésével megtehető.

Mi hisszük és tudjuk, hogy az okok őszinte megvizsgálása, a tünetek általi tanítás felismerése, és az ok, vagy okok megszüntetése nélkül, nem lehet teljes gyógyulást várni semmilyen gyógymódtól és eszköztől!!!

Nem a mennyiségi értékesítés vezérli tevékenységünket, hanem azt szeretnénk, ha hatékonyan tudnánk segíteni embertársaink egészségi állapotának rendeződését. Jelenleg a boltokban és gyógyszertárakban nincs lehetőség a GYÓGYIKASZER megfelelő felelősségteljes útmutatás mellett történő átadására.

GyógyikaSZER Gyakran Ismételt Kérdések | GyógyikaSZER