regisztráció a Nagyváradi előadásra

a 2016. október 16-i nagyváradi GYÓGYIKASZER előadásra való jelentkezés a rendelkezésre álló terem korlátai és a nagyobb részvételi igény miatt szükségessé vált.

Azonban kizárólag csak azok számára tudunk a belépésre is jogosító válasz e-mailt küldeni, akik a részvételi szándékukat október 11-ig drótposta üzenetben jelzik felénk a gyogyikaszer@gmail.com címre és a tárgyba REGISZTRÁCIÓ szót írva.

Köszönjük!

A program egy részében bemutatásra kerülnek s megkóstolhatóak lesznek a gyógyító élelmiszerek, (többféle húskészítmény, szalonna, kolbász stb.) melyek átalakítása nem von el energiát az emberi szervezetből, s fogyasztásukkal segíthetjük a koleszterin szintünk beállítását. Megismerhetünk olyan tésztákat és kenyereket amelyeket a liszt és tej érzékenyek valamint cukor betegek is fogyaszthatnak, s jótékony hatást gyakorolnak szerveik működésének optimális szintre való beállításában.

A megjelentek tájékoztatást kapnak a GYÓGYIKASZER rendelhetőségének, szállításának, pénzügyi rendezésének formáiról, valamint a gyógyítók arról is, hogyan lehet valaki együttműködő partner az eljuttatási rendszerben. Felhívjuk a figyelmét a gyógyítóknak, hogy csak a személyes kapcsolatok útján, a megtapasztalásra alapozott ajánlással való tisztességes eljuttatási rendszere élvez támogatást.

Figyelem! A GYÓGYIKASZER programján részt venni szándékozókat kérjük, hogy előzetesen legkésőbb 2016. Október 11. napjáig, e-mailben gyogyikaszer@gmail.com címre jelezzék részvételi szándékukat. Csak előzetes regisztrálást követően, a részvételi jogosultságot visszaigazoló e-mail megkapása után nyílik lehetőség a részvételre.

A tisztelt résztvevők érdekében szükséges a regisztráció, senkinek nem szeretnénk kényelmetlenséget a program során.

A rendezvényre való eljutás lehetséges gépkocsikkal, akik jelzik, hogy honnan érkeznek és hogy rendelkeznek szabad hellyel, segítünk összeszervezni a telekocsi rendszert, valamint a Budapest Keleti pályaudvarról 5 óra 55 perckor induló vonattal. (17 órakor indul vissza Budapestre a vonat).

A program tervezetten magyar idő szerint 10 órától 16 óráig tart, a szervezők biztosítanak egy ebédidő tájt elfogyasztható egytál ételt.

A programon való részvételnek kötelezően fizetendő költsége nincs, aki lehetőségeihez mérten támogatni tudja a rendezvény megrendezését a kihelyezett ládikóba, azt hálásan megköszönjük.

Isten Áldjon mindenkit!

GYÓGYIKASZER közössége