A GYÓGYIKASZER előnye, hogy a szervezetbe való bejutás során nem károsodik a hatóanyaguk tartalma az emésztési rendszerben az enzimek és savak által, valamint a kiválasztási és a keringési rendszert sem terhelik meg.

További előnye, hogy hatóanyag tartalma rövid idő alatt (kevesebb mint fél perc) károsodás nélkül, és mennyiségében célzottan az érintett szervhez kerül eljuttatásra, s elsődlegesen ott fejti ki hatását.

A GYÓGYIKASZER minden ismert gyógymód és eszköz használata mellett alkalmazható, a szervezetből a fel nem használt anyagok 72 órán belül kiürülnek.

A GYÓGYIKASZER beállítja egyes szerveink működését, például ha alacsony a vérnyomás azt emeli, ha magas akkor azt csökkenti. Amennyiben valaki gyógyszert fogyasztása mellett használja akkor mindenképpen javasolt a gyakori ellenőrzés mert a gyógyszerek egy részének hatása képes ellentétes értékű eredményeket kialakítani.

A GYÓGYIKASZER alkalmazása mellett a jó minőségű és testsúly arányos mennyiségű tiszta víz fogyasztása különös jelentőséggel bír, mert a GYÓGYIKASZER a szervezetben lerakódott, eltárolt méreganyagok és nehézfém lerakódások nagy részét is feloldja és a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel elmaradása esetén, ezen anyagok nem tudnak a vizelettel kiürülni.