ÁLTALÁNOS TEST HARMONIZÁLÓ

Általános test harmonizáló | GyógyikaSZER

JAVALLATOK

- Általános méregtelenítő és őssejt regeneráló hatás.
- Daganatos megbetegedések kezelése során fennálló bántalmak.
- Általános regeneráló.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A test teljes felületére egyenletesen rápermetezzük esti tisztálkodás után és reggel felkelés után, valamint a beteg részekre. 20 cm távolságról fújva, maximum 4-5 fújás/alkalom. Arra a külső bőrfelületre, ahol az érintettség fennáll.

FONTOS, hogy a kezelés előtt megtisztított bőrfelület vegyszer és mesterséges adalékanyagoktól mentes legyen!

A GYÓGYIKASZER alkalmazása mellett a jó minőségű és testsúly arányos mennyiségű tiszta víz fogyasztása különös jelentőséggel bír, mert a GYÓGYIKASZER a szervezetben lerakódott, eltárolt méreganyagok és nehézfém lerakódások nagy részét is feloldja. A megfelelő mennyiségű folyadék (víz) bevitel elmaradása esetén, ezen anyagok nem tudnak a vizelettel kiürülni.

Termékleírás

A GYÓGYIKASZERalapja a megközelítőleg 3000 féle növényi rügykivonat és ásványianyag sejtmintázatát és energetikai lenyomatát tartalmazó készítmény család.A specifikus, az adott szervekre ható GYÓGYIKASZERekben a rügykivonatok és egyéb hatóanyagok nagyobb, hangsúlyozottabb koncentrációban jelennek meg.

A GYÓGYIKASZER alapjait megteremtő Székely gyógyító, gyógynövényszakértő, és a Herba Extract cég nemzetközileg elismert kutatószakemberei általlétrehozott nano struktúrájú anyag különleges összetett tulajdonságokkal és szerkezettel bír.Egy sejtregeneráló, a szervek sejtmintázatának és információs hálózatának helyreállítását segítőSZER.

Az emberi test egy parányi sejtből alakul ki, intelligens, és emlékszik, s ott és csak azt használjafel a felkínált lehetőségek tárából, ami abban a pillanatban szükséges a szervezet öngyógyítómechanizmusának beindításához, annak felgyorsításához.

Nagyon kis méretének (10-9) és speciális molekulaszerkezetének köszönhetően képes áthatolnia sejtfalon, és ott nagyon gyorsan fejti ki hatását. Rengeteg időt takarít meg azáltal, hogy nemkell átküzdenie magát a tápcsatornán és a véráramon. A testben lévő sejtek töltéstöbbleteitilletve hiányait használja hajtómotorként. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket (vese, máj)szintetikus anyagokkal, és pontosan oda kerül, ahol szükség van rá.

Olyan alkotórészeket tud magával vinni, amelyeket a szervezet azonnal hasznosítkülönböző gyógyító mechanizmusai során. Különleges napstruktúrás szerkezeténekköszönhetően a sejtek számára közvetlenül felhasználható és rendkívüli a felszívódásiképessége. Karra cseppentve, fújva 30 másodperc alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül agerincvelőbe. (A testet bevonó bőrfelület alatt 0.5-1 mm-rel húzódik a szervezet információshálója, amely létfontosságú feladatokat lát el a teljes test sejtkommunikációjának kereteinbelül.) Lipodiverz prekontakt fázisú nano struktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelőhatóanyag elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely asejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, a kezeltfelület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőzőhatást.

A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásrakészteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaivalegyüttműködésben fejti ki összetett hatását.

Hihetetlenül gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé, mivel a hatóanyagkiválasztását a szervezet maga végzi el.

Hatást gyakorol nem csak a fizikai, hanem a mentális és spirituális síkokra is.

Minden betegség pszichoszomatikus eredetű és csak idő kérdése, milyen gyorsan alakul át alelki trauma fizikai betegséggé. A fizikai test mindig tökéletesen egészséges, a betegség csakegy jelzés, hogy az egyénnek változtatnia kell valamit az életén. Minden betegségnek megvan amaga üzenete, melynek megfejtésében az is segítség, ha az ember felteszi a kérdést: mibenakadályoz engem ez a betegség? Amint sikerül felismerni az üzenetet, a betegség is enyhülés/vagy megszűnik.

A GYÓGYIKASZER rendkívül hatékony módon tudja segíteni a testünk szerveinek eredeti,megszületéskori állapotunknak megfelelő sejtmintázatának visszarendeződését. Az eredetisejtmintázat visszaállítása a sejtinformációs rendszer visszaállítását is magával hozza.

Küld el ismerősödnek, lehet pont erre van szüksége