Tapasztalatok

a Magyar Nép Gyógyító Mozgalom tagjainak beszámolói alapján.

Általános – Teljes test harmonizáló


A GYÓGYIKASZER általános közérzet javító és energia szint növelő hatása legtöbbször néhány fújás után percekkel már érezhető. Sokkal energikusabb lett a használója és lényegesen kevesebb alvással is pihenten ébred. 

Rovar csípés következtében keletkezett fájdalmat és duzzanatot egy-két kezeléssel volt képes elmulasztani az általános harmonizáló GYÓGYIKASZER.

Vágott, szúrt, vagy égett sebek esetén általában negyed, vagy harmad annyi időre tudja a helyreállításhoz szükséges időt csökkenteni.

Egy sebes herpesz elmulasztásához megközelítőleg 12 órára volt szükség. A délután 4-5 óra közötti időre kialakult, vastagon varasodott herpesz este 6 órakor, majd kicsivel éjfél előtt 2 alkalommal lett befújva általános harmonizáló GYÓGYIKASZERrel, és a reggeli ébredéskor a tiszta bőrfelület volt látható, még a heg sem volt érzékelhető.

Az ujjon keletkezett, kaszától származó mintegy 2 cm² felületű és a bőrt húsig teljesen levágott csúnyán vérző seb, 4 nap alatt mintegy ¼ cm²-es felületű, bőrrel takart sebhellyé alakult az általános GYÓGYIKASZER napi 4-5 alkalommal történő használata mellett.

Korosabb, de ereje teljében lévő férfi gyógyító társunk, közel harminc éve nem gyógyuló, lábain található sebeinek állapota javult eredményesen néhány hetes általános harmonizáló GYÓGYIKASZER használattól.

Szemen kialakuló árpa 2 fújással elmúlt. Megfázásos arcüreg gyulladásnál homlokra, behunyt szemre, arcra, orra fújva 2 percen belül megszüntette a feszülő érzést, duzzanatok lehúzódtak és elindult a váladékok ürülése az orron keresztül. Derékra fújva azonnal megszüntette a fáradtságból adódó gerinctájéki feszültséget.

Hirtelen beállt lapocka mellett található hátideg gyulladás, vagy becsípődés esetén, amikor szinte teljes volt a mozgásképtelenség, s már a közepes méretű levegő vétel is tőrdöfés jellegű fájdalom kíséretében volt csak lehetséges, a GYÓGYIKASZERrel való kezelés után, néhány perc alatt határozott módon érezhető volt az enyhülés, és a mozgásképesség vissza nyerése, és két nap alatt teljesen elmúlt a tünet.

Állatnál, kutyánál, a több mint egy hónapig az orvosi kezelés ellenére sem gyógyuló seb, a befújást követő két nap alatt begyógyult az általános GYÓGYIKASZERtől.

Bőrszövet rendszer harmonizáló


Az ujjból konyhai gyaluval levágott rész, kb. 1 cm2-nyi seb, a GYÓGYIKASZER használatával nem gyulladt be. Másnapra vékony, de nagyon érzékeny bőrréteg képződött a sebfelület helyett, és 1 héten belül gyógyult, érzékenysége megszűnt.

Csontvázrendszer harmonizáló


Időskori sok munkától megkopott térd ízületek fájdalmai múltak el két heti kezelést követően a csontvázrendszerre ható GYÓGYIKASZER használatától.

Szintén a sok munka és az idős kor miatt kialakult kezek ízületeinek merevsége, korlátozott mozgásképessége, nagyon kismértékben való hajlíthatósága, és a szinte állandó fájdalom érzet megszűnése jellemezte a csontvázrendszerre ható GYÓGYIKASZER egy hónapos használatát.

Csontkovács népi gyógyász társunk a saját hónapok óta fennálló térd ízületi fájdalmát kezelte sikeresen, alig több mint egy hét alatt, a csontvázrendszerre ható GYÓGYIKASZERrel.

Szintén közeli, nagyon kedves 60 év feletti, gyógyító és tanító hölgy ismerősünk rendkívül erőteljes ágyéki csigolyák tájékán jelentkező fájdalmas tüneteket kezelt sikeresen a csontvázrendszerre ható GYÓGYIKASZERrel. Az első használatot követő néhány percben már erősen csökkent a fájdalma, sokkal elviselhetőbbé vált a közérzete, le tudott ülni és fájdalom nélkül tartósan ülve tudott maradni, majd megközelítőleg két hét után, napi 3 alkalmanként ismétlődő használat mellett, teljesen elmúltak a deréktáji fájdalmai és azóta sem tértek vissza.

A gerincben, csípőben, derékban, vállakban, könyökben, ujjakban, térdben, régóta jelenlevő ízületi és reumatikus fájdalmakkal járó tünetek is jelentős mértékben javultak, már 1-3 hét után, a csontvázrendszerre ható GYÓGYIKASZER használatával.

Felkar törés esetén használva kisebb fájdalommal és gyorsabban gyógyult. Kéz ujján lévő ízülethez kapcsolódó nagyon fájdalmas ciszta mérete csökkent és a fájdalom elmúlt.

Diabétesz harmonizáló


Egyik hölgy tagunknak, akinek nem ritkán 20 körüli vércukor értéket mértek, de állandósultan 10 felett volt a mért érték, egy következetes étrend megtartása és a GYÓGYIKASZER diabétesz típusának a napi 2 alkalommal való használata mellett, kevesebb mint két hónap alatt, gyógyszer szedése nélkül, beállt 5-6 közé a vércukor szintje és stabilan meg is maradt ezen az értéken.

Másik cukorbetegségben érintettnek, úgy hogy semmilyen figyelmet nem hajlandó szentelni az étrendjére és mindenből annyit és olyat eszik, amit csak szeme és szája megkíván, az előzőekben állandósultan mért 10 körüli vércukorszínt érték 7 körülire mérséklődött három hónap alatt.

Endokrin rendszer harmonizáló


Néhány hónapos kezeléssel megállt a hajhullás, a szervezet elzsírosodása és beállt a pajzsmirigy működése az endokrin, belső elválasztású mirigyekre ható GYÓGYIKASZER használata mellett.

Hyper antitumorral harmonizáló


Több esetben leletekkel is bizonyítottan jelentős méretcsökkenést, esetenként teljes felszívódást volt képes megvalósítani a sejt burjánzást szabályzó, és a daganat képzést gátló Hyper Antitumoral elnevezésű GYÓGYIKASZER.

Idegrendszer harmonizáló


Születési trauma következtében sérült kislány (11 éves), korábban nem nagyon beszélt. A szer hatásaként többet beszél.

Női test harmonizáló


női test harmonizáló hatásaként, több esetben is megerősítve, egy hónapos használat után, időben a hold ciklusához hangoltan, görcsök és fejfájásoktól mentes folyamattá alakította az addig „rémes” napokként átélt havi ciklust, segítve ezzel a nőiség harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb megélését.

Szintén a női test harmonizáló eredményeként visszatért a vágy, a szexuális együttlét öröme a sok évi fásultság után. Az élmény és a test íze és kémiája is előnyére változott.

A női test harmonizáló bő 1 hónapos használata után jól látható és érzékelhető kebelméret növekedést eredményezett. A kezdeti fenntartással és hitetlenkedéssel fogadott beszámolót szerencsére dokumentációval is alátámasztotta a kedves érintett. Engedélyével név és arc nélkül meg is mutatjuk.mell_utana

mell_elotte

Szív és érrendszer harmonizáló


Szívinfarktus után időszakos fájdalmak rosszullétek kezelése esetén néhány perc után jelentős az enyhülés a szív és érrendszerre ható GYÓGYIKASZER-rel.

Állandósult magas vérnyomás esetén 4 hét alatt az életkornak megfelelő szintre hangolta a vérnyomását ismerősömnek a szív és érrendszerre ható GYÓGYIKASZER.

Jelentős javulás volt tapasztalható az 1 hónapos visszér kezelést követően. A duzzadt kitüremkedések és a fájdalmak eltűntek a szív és érrendszerre ható GYÓGYIKASZER kezelése mellett. Az érhálózat letisztult és rugalmasabb lett. A hőérzet is kedvezően változott mert hatékonyabb lett a keringési rendszer.

Vese és húgyuti rendszer harmonizáló


Egy-két hetes kezelést követően érezhető állapotjavulást eredményezett prosztata panaszok kezelésére alkalmazott vese és húgyúti rendszert segítő GYÓGYIKASZER.