GyógyikaSZER Használati Útmutatás | GyógyikaSZER

Használati útmutató

Tisztelettel és szeretettel köszöntünk, s megkérünk, hogy saját érdekedben ezt az ismertetőt különleges figyelemmel olvasd és értsd meg!

Minden a fizikai testünkön megnyilvánuló tünet jelez nekünk.Gyógyulásunkat úgy tudjuk megteremteni, ha a tünetek kialakulásának okait őszintén megvizsgáljuk, azt felismerjük, s ezt követően tudatosan döntést hozva,a szükséges változásokat életünkben megvalósítjuk.

Ez járhat azzal, hogy szembesülünk esetleges hibáinkkal, tévedéseinkkel, életszemléletünk és értékrendünk helytelen voltával, scélszerű elgondolkodni azon is, hogy mi is az életünk, jelenlegi földi létünk értelme.

Harmóniánk, testi-lelki egyensúlyunk és egészségünk helyreállítása és megőrzése érdekében szükségszerű ezen rendszerek teljes felülvizsgálata, lehet, hogy a kényelmi szintünkből is engedni kényszerülünk.

A fizikai testünk tüneteinek kialakulása mindig összefüggésben van a lelkünkkel, szellemünkkel. A tünet oka lehet a helytelen gondolkodásmód, kimondott szavaink rendszere, megvalósított, vagy elmulasztott cselekedeteink, a nem megfelelő szokások és életszemlélet,értékrendi torzulás, rendezetlen kapcsolati rendszer, az élet rendjét nem támogató élettér éséletvitel, a munkánk vagy munkahelyünk, mely az elferdült világnak való megfelelési kényszeremiatt embertársaink létére, a környezetre kedvezőtlenül hat, s a tudatalattinkban energetikaidiszharmóniát képez. Lehet elmulasztott, meg nem cselekedet cselekvés is, testet öltésünk előttvagy után vállalt feladatok, szolgálatok, melyek az egyéni, nemzetlélek csoporti, vagy emberiségi szinten megnyilvánuló hatásként a fejlődést szolgálhatták volna.

Aki jelenlegi állapotában nem képes tüneteinek okát felismerni az kérjen segítséget, egyarraalkalmastól, lehetőleg olyan gyógyítótól, aki test-lélek-szellem egységében kezeli az embert.

Megértve és felismerve az okokat, tudatosan döntést hozva, életünkben a szükséges változást megcselekedve harmóniánk és egészségünk helyre áll.

Aki nem ismeri fel tünetei üzenetét, s nem hoz döntést, valamint nem cselekszik az okok megszüntetése érdekében, az számíthat rá, hogy tünetei erősebb formában visszatérhetnek.

A GYÓGYIKASZER alkalmazása mellett a jó minőségű és testsúly arányos mennyiségű tiszta víz fogyasztása különös jelentőséggel bír, mert a GYÓGYIKASZER a szervezetben lerakódott, eltárolt méreganyagok és nehézfém lerakódások nagy részét is feloldja. A megfelelő mennyiségű folyadék (víz) bevitel elmaradása esetén, ezen anyagok nem tudnak a vizelettel kiürülni.

A GYÓGYIKASZER:

• Tökéletesíti a sejtmásolódást; a sejtek gyors regenerálódása elindítja a létfontosságú sejtlégzést.
• Fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, vírus-, baktérium és gombaölő, méregtelenítő.
• A sebek, égések fele-idő alatt regenerálódnak. Folyékony C-vitaminnal ez a hatás még fokozható!
• Mellékhatása nincs, doppingszert nem tartalmaz.
• Amit nem használ fel a test 72 óra alatt, az kiürül.

A fájdalmas helyre, vagy az érintett szervnél a bőrfelületre kell csepegtetni, vagy fújni.

Isten Áldásával tiszta tudatot, hitet, teremtő képességet és erőt, valamint tudatos és boldogéletet kíván a GYÓGYIKASZERközössége, aMagyar Nép Gyógyítókmozgalma és aMagyar Nemzetegyesítő Közösség.