GyógyikaSZER Használati Útmutatás | GyógyikaSZER

Használati útmutató

 Tisztelettel és szeretettel köszöntünk, s megkérünk, hogy saját érdekedben ezt az ismertetőt különleges figyelemmel olvasd és értsd meg!

Minden a fizikai testünkön megnyilvánuló tünet jelez nekünk. Gyógyulásunkat úgy tudjuk megteremteni, ha a tünetek kialakulásának okait őszintén megvizsgáljuk, azt felismerjük, s ezt követően tudatosan döntést hozva, a szükséges változásokat életünkben megvalósítjuk

Ez járhat azzal, hogy szembesülünk esetleges hibáinkkal, tévedéseinkkel, életszemléletünk és értékrendünk helytelen voltával, s célszerű elgondolkodni azon is, hogy mi is az életünk, jelenlegi földi létünk értelme

Harmóniánk, testi-lelki egyensúlyunk és egészségünk helyreállítása és megőrzése érdekében szükségszerű ezen rendszerek teljes felülvizsgálata, lehet, hogy a kényelmi szintünkből is engedni kényszerülünk.

A fizikai testünk tüneteinek kialakulása mindig összefüggésben van a lelkünkkel, szellemünkkel. A tünet oka lehet a helytelen gondolkodásmód, kimondott szavaink rendszere, megvalósított, vagy elmulasztott cselekedeteink, a nem megfelelő szokások és életszemlélet, értékrendi torzulás, rendezetlen kapcsolati rendszer, az élet rendjét nem támogató élettér és életvitel, a munkánk vagy munkahelyünk, mely az elferdült világnak való megfelelési kényszere miatt embertársaink létére, a környezetre kedvezőtlenül hat, s a tudatalattinkban energetikai diszharmóniát képez. Lehet elmulasztott, meg nem cselekedet cselekvés is, testet öltésünk előtt vagy után vállalt feladatok, szolgálatok, melyek az egyéni, nemzetlélek csoporti, vagy emberiségi szinten megnyilvánuló hatásként a fejlődést szolgálhatták volna.

Aki jelenlegi állapotában nem képes tüneteinek okát felismerni az kérjen segítséget, egy arra alkalmastól, lehetőleg olyan gyógyítótól, aki test-lélek-szellem egységében kezeli az embert.

Megértve és felismerve az okokat, tudatosan döntést hozva, életünkben a szükséges változást megcselekedve harmóniánk és egészségünk helyre áll.

Aki nem ismeri fel tünetei üzenetét, s nem hoz döntést, valamint nem cselekszik az okok megszüntetése érdekében, az számíthat rá, hogy tünetei erősebb formában visszatérhetnek.

A GYÓGYIKASZER alkalmazása mellett a jó minőségű és testsúly arányos mennyiségű tiszta víz fogyasztása különös jelentőséggel bír, mert a GYÓGYIKASZER a szervezetben lerakódott, eltárolt méreganyagok és nehézfém lerakódások nagy részét is feloldja. A megfelelő mennyiségű folyadék (víz) bevitel elmaradása esetén, ezen anyagok nem tudnak a vizelettel kiürülni.

A GYÓGYIKASZER:

• Tökéletesíti a sejtmásolódást; a sejtek gyors regenerálódása elindítja a létfontosságú sejtlégzést.
• Fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, vírus-, baktérium és gombaölő, méregtelenítő.
• A sebek, égések fele-idő alatt regenerálódnak. Folyékony C-vitaminnal ez a hatás még fokozható!
• Mellékhatása nincs, doppingszert nem tartalmaz.
• Amit nem használ fel a test 72 óra alatt, az kiürül.

A fájdalmas helyre, vagy az érintett szervnél a bőrfelületre kell csepegtetni, vagy fújni. 

Isten Áldásával tiszta tudatot, hitet, teremtő képességet és erőt, valamint tudatos és boldog életet kíván a GYÓGYIKASZER közössége, a Magyar Nép Gyógyítók mozgalma és a Magyar Nemzetegyesítő Közösség.