A Nimród Völgye Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Szociális Szövetkezet 2013-ban alakult.

A természettel és a mai idők körülményeivel harmóniában, a hagyományok tisztelete, a tudatos rend és az ésszerű igények mentén működő életközösség megteremtésének vágya hozta létre a szövetkezetünket. Célunk az, hogy szellemiségünkkel, életünkkel, hétköznapi létünkkel példát mutatva, mintát mutassunk és hozzájáruljunk az elődeink évezredeken át való megtapasztalásain alapuló összegyűjtött tudás megőrzéséhez, bemutatásához, továbbadásához a mai kor gyermekeinek, családjainak, közösségeinek.

Jelenleg az egyik kiemelt feladatunknak tekintjük a GYÓGYIKASZER bemutatását, megismertetését és eljuttatását embertársainknak. Mindezeket oly formában, hogy a Gyógyítók Ősi működésének szabályai szerint, tisztességes módon és valódi tartalommal, és útmutatással segítsük embertársaink minden szintű harmóniájának helyreállítását és megőrzését.

Az eddig megvalósított cselekedeteink, az azokat vezérlő szellemiségünk megalapozott egy bizalmat, aminek köszönhetően a GYÓGYIKASZER készítmények eljuttatási rendszerének kialakítására, és működtetésére föld minden országára vonatkozóan a Szövetkezetünk kapott felkérést.

Ez felelősségteljes szolgálat, ezért feladatainkat, működésünket úgy tervezzük, szervezzük és valósítjuk meg, hogy tisztességes úton, de hatékony módon juthasson el minden GYÓGYIKASZER készítmény a használni szándékozókhoz.

GYÓGYIKASZER a Magyar Szent Korona Terméke, általános kereskedelmi forgalomban nem kapható, és behatárolt a használóhoz való eljutás legmagasabb értéke.

Egy zárt klubrendszer keretében, minden személy használóvá válhat, aki a Magyar Nép Gyógyító Mozgalom tagja, illetve a Magyar Nemzeti Kártya birtokosa, vagy azzá válik.